Tarieven & Contact

     Tarieven & Contact


Gesprekken kosten € 90,- per uur. Er is geen verwijsbrief nodig.


Heb je een aanvullend pakket bij een zorgverzekeraar dan kan in de meeste gevallen de factuur gedeclareerd worden. Wil je weten wat jouw zorgverzekeraar vergoed dan kun je dat vinden onder 'psychosociale therapie of 'alternatieve zorg'.  Op deze site vind je een overzicht per verzekeraar. Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen LVPW en het RBCZ.


Voor afspraken die niet 48 uur van te voren zijn afgemeld breng ik één uur (€ 90,-) in rekening.

Wanneer men de afspraak is vergeten wordt dit ook in rekening gebracht. Slechts bij overmacht (ziekte, overlijden of nood) worden de kosten niet in rekening gebracht.


Op dinsdag en donderdag werk ik vanuit mijn praktijkruimte in Medisch Centrum Zuidhoven (Spirea 9, Dordrecht).


Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Dan kun je mij bellen of appen via 06-517 86 453 of mailen: christine@open-hart.nl


Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Misschien komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wilt hebben. Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kun je gebruikmaken van de (gratis) klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging LVPW. Deze klachtenfunctionaris is onafhankelijk en dus op geen enkele manier verbonden aan LVPW. Deze klachtenfunctionaris start met een bemiddeling tussen ons om samen tot een bevredigende oplossing te komen. Mocht deze bemiddeling ook niet lukken, dan kan je de klacht indienen bij de Geschillencommissie van Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (www.scag.nl ) of bij het Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ).
 
 
 
 
 
unsplash