Even voorstellen

Even voorstellen


Mijn naam is Christine van Heusden. Ik ben getrouwd met Johan en samen zijn wij trotse ouders van drie dochters (2011, 2014, 2021) en een zoon (2018). 

 

In 2008 behaalde ik mijn diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Daarvoor was ik al enige tijd deeltijd werkzaam in de psychosociale thuisbegeleiding en de verstandelijke gehandicaptenzorg.

 

Vanaf 2008 richtte ik mij vooral op het werk binnen de psychosociale thuisbegeleiding. Van 2009 tot en met 2016 was ik werkzaam binnen de GGZ. Per 1 december 2016 werk ik volledig voor mijn eigen praktijk.

 

Ik geniet er van om mensen aan het denken te zetten en niet minder om ze stil te laten staan bij hun emoties en behoeften. Om hen aan te zetten tot een goede balans in het zorgen voor zichzelf en anderen. Om nieuwe ervaringen te laten opdoen en herstel in relaties te zien optreden. Om mij hierin nog verder te professionaliseren volgde ik de post-HBO opleiding Ervaringsgerichte Relatie- en Gezinstherapie aan het Kempler Instituut Nederland. Het diploma daarvan behaalde ik in 2015.


In 2016 deed ik de basiscursus Emotionally Focused Therapy. EFT is een internationaal bekende therapievorm. Uit wetenschappenlijk onderzoek blijkt dat EFT een sterk positief effect heeft op de verbondenheid in een relatie.


Na een aantal jaren van losse studiedagen had ik in 2020 weer behoefte aan een gedegen opleiding. Die vond ik bij Inzicht, waar ik de post-HBO opleiding tot Professional Coach volgde en met goed gevolg afrondde.


In 2022 volgde ik de de CMFT training, wat mij veel nieuwe inzichten opleverde romdom (vroeg kinderlijk) trauma en de rol van het lichaam daarin. Sindsdien ben ik ook gecertificeerd om CMFT sessies aan te bieden waarmee we lichaamsgericht

triggers, trauma's en hechtingsproblematiek kunnen behandelen.

 

Eigenschappen die mij typeren zijn: echt, invoelend, vindingrijk, betrouwbaar.

unsplash