Even voorstellen

Even voorstellen


Mijn naam is Christine van Heusden. Ik ben getrouwd met Johan en samen zijn wij trotse ouders van twee dochtertjes (2011, 2014) en een zoontje (2018).

 

In 2008 behaalde ik mijn diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Daarvoor was ik al enige tijd deeltijd werkzaam in de psychosociale thuisbegeleiding en de verstandelijke gehandicaptenzorg.

 

Vanaf 2008 richtte ik mij vooral op het werk binnen de psychosociale thuisbegeleiding. Van 2009 tot en met 2016 was ik werkzaam binnen de GGZ. Per 1 december 2016 werk ik volledig voor mijn eigen praktijk.

 

Ik geniet er van om met mensen na te denken hoe zij weer in hun kracht kunnen komen. Om met hen te werken aan een goede balans in het zorgen voor zichzelf en anderen. Om herstel in relaties te zien optreden. Om mij hierin nog verder te professionaliseren volgde ik de post-HBO opleiding Ervaringsgerichte Relatie- en Gezinstherapie aan het Kempler Instituut Nederland. Het diploma daarvan behaalde ik in 2015.


In 2016 deed ik de basiscursus Emotionally Focused Therapy. EFT is een internationaal bekende therapievorm. Uit wetenschappenlijk onderzoek blijkt dat EFT een sterk positief effect heeft op de verbondenheid in een relatie.

 

Eigenschappen die mij typeren zijn: echt, invoelend, vindingrijk, betrouwbaar.

ADRES


Spirea 9

3317 JB Dordrecht

Copyright © All Rights Reserved